Panoramafeil

Noen gang lurt på hva som kan skje hvis du tok et panoramabilde av hunden eller katten din? Vel, det blir hverken hund eller katt, men heller som et videospillkarakter eller skrekkfilmskuespiller. Disse mislykkede panoramabildene beviser det, og kanskje for å hindre deg i å tenke på å ta et panoramabilde av hunden din. Noen av disse dyrene her ser ut som de ikke aner hva som skjer på den andre siden av kameraet. Hvis de hadde de det, ville de sannsynligvis tatt hevn. Det er burde ikke være tillatt å gjøre dette mot hunden din?

Hvem tar panoramabilder av hunden sin? Jeg trodde panoramabilder var ment for ekte panoramaer, vakker natur eller urbane boliger, og prøvde å fange så mye skjønnhet og rom som mulig. Likevel er hverken hunder, katter eller hester så store at de ikke passer inn på et bilde, ikke sant? Forsøk å forklare hvorfor det er en god ide å ta et panoramabilde av kjæledyret ditt, fordi jeg er tom for ord her.

Uansett, hvis du legger alle disse tankene til side, og blar deg nedover, bør du forberede deg på det du skal se. Det er ikke for sarte sjeler. Du er advart.