FRP og asylsøkereksport

Igjen har hele Norges fremmedfrykt vist frem en av sine mørkeste sider. I følge dagbladet.no vil partiet sende afghanske asylsøkere til Rwanda mens søknaden blir behandlet, og selv om søknaden blir innvilget, skal søkerne fortsatt bo i det afrikanske landet.

Hvordan kan politikere på det øverste planet i Norge produsere slike menneskefiendtlige tanker, og uten skam og vett, offentliggjøre dem som forslag på vårt høyeste politiske plan?

Først la meg si, nei slå fast, at et menneske er et menneske uansett opprinnelse, og alle mennesker er like verdifulle som noen som helst andre her på kloden. Både for menneskeheten og i nærmiljøet.

Skal et menneske miste rettigheter fordi FRP mener de er av en lavere verdi enn sine egne medlemmer? Hvordan skal det bli fred i verden når selv et lite parti i Norge arbeider for å forsterke effekten av forskjellene menneskene imellom? Hvilken oppfatning har FRP av menneskeverdet, når de avslører en slik gedigen tro på sin egen ufeilbarhet?

Hva blir det neste fra denne kanten? En skala der mennesker rangeres etter FRP-verdi? Dette forslaget er et grøss fra en svunnen fortid! Har ikke partiet lært noe fra vår ganske nære historie?

Kjære FRP, gjør Norge en tjeneste og legg ned partiet nå!


Publisert

i

av

Stikkord: