Tresfjording

Engasjert

Sosialdemokrat

Kakeboksen

-Har du vært i kakeboksen nå igjen, Øyvind?!!?

-Det kan jeg ikke svare bekreftende på, og heller vel egentlig til den oppfatning at jeg har ikke vært i nevnte boks. Den er rett og slett for liten. Men sett ut fra beskyldningenes alvorlighetsgrad, må jeg be om forståelse av nevnte faktum

-Det er forsvunnet en masse kaker i dag?!?

-La oss nå se på muligheten for at antallet kaker i boksen er irrasjonelt volatilt faretruende. At kaker forsvinner ut av en ubevoktet kakeboks, er jo ikke mitt ansvar i og med det at jeg ikke har tillatelse til å foreta meg noen verdens ting på dette rommet ditt. Uten tilgang til rommet ditt, er det vanskelig selv for meg å utføre noen som helst der inne.

-Du har smuler i fanget!!

-Smuler ja, men jeg har farget skjorte på meg, og det betyr ikke at jeg har lakket bilen heller, gjør det vel, vennen min? La oss holde oss til det faglige innholdet i debatten, og frastå fra bemerkninger om mine hygieniske mangler.

-Det er ikke bra for deg som er diabetiker å spise alle disse kakene!!

-Her må det igjen påpekes det uansvarlige med å utsette personer for fristelser, der de i et ubevoktet øyeblikk kan utføre handlinger som kan være skadelige, ja direkte livsfarlige for dem selv. Her må nok ansvaret plasseres det det hører hjemme.

-Du asså!!!??!!!

-Igjen må jeg be debattanten frastå fra personangrep, og holde seg til sak ….

 

…. det neste jeg husker er svisjingen av sykepleierkjoler ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.