Tresfjording

Engasjert

Sosialdemokrat

Ordføreren i Vestnes blir millionær

Vestnes kommune ved formannskapet skal i kveld stemme over ny forskrift angående politikergodtgjørelse. I den anledning foreslås ordførerlønnen å settes til 10G. En G er i dag 99 858 kroner. Det vil si at lille Vestnes gjennom administrasjonens innstilling er villig til å gi ordføreren en millionlønn.

Dette mener jeg står i grell kontrast til den økonomiske stoda i kommunen, der skoler legges ned, og SFO tilbud forsvinner. Det er også lite solidarisk med de som sliter hverdagen innen helse og omsorg.

Updatering 2019 onsdag 09 oktober 11:38:44

Ordførerens lønnsøkning uteble.

Se sakslisten her…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.