Tresfjording

Engasjert

Sosialdemokrat

Nei, dette er ikke riktig!

Skal Norge sørge for et liv også for mennesker uten mulighet til jobb og lønn, bør utbetalingene være så høyt over sultegrensa som mulig. Å holde de trygdede nede på et eksistensminimum er etter min mening en forbrytelse mot menneskeheten.

I de senere år har den norske stat strammet inn økonomien til de fattigste her i landet. Nesten umerkelig, litt etter litt, er deler av velferden vår blitt gnafset bort. I løpet av få år er utbetalingene til de trygdede og pensjonister betraktelig bremset i forhold til den reelle prisstigningen. Det vil si at disse gruppene hvert år kommer lenger og lenger bak i et økonomisk race de i utgangspunktet lå sist i fra før.

Men kan man vente bedre når de som vil ta fra de fattigste, og gi til de rike, har flertallet i Stortinget bak seg? Der lovene blir laget og iverksatt? Kan man i det hele forvente noen bedring for de svakeste, når Norges største parti på den sosialistiske siden av norsk politikk i viktige saker stemmer sammen med høyresiden?

Hvorfor stenges store deler av Norges befolkning mer og mer ute fra sin rettmessige del av velferden? Fordi de ikke bidrar i sterk nok grad i arbeidslivet? Er målet å holde denne gruppen mennesker i evig utenforskap? Likeså deres barn?!? Stengt mer og mer ute fra samfunnet de er født inn i?

https://www.abcnyheter.no/penger/privatokonomi/2019/11/30/195626557/nav-bruker-jeg-har-aldri-hatt-det-sa-jaevlig-som-under-denne-regjeringen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.